کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی
• مقرر است در رابطه با زندانیان مبتلا به بیماری صعب العلاج با معرفی به کمیسیون پزشکی اعمال ماده ۵۰۲ و ۵۲۰ قانون مجازات های اسلامی صورت پذیرد
دادستان دادگاه های عمومی و انقلاب تبریز گفت: لازمه تحقق بازسازگاری اجتماعی مجرمین و فراهم کردن مسیر بازگشت عزتمندانه زندانیان به جامعه اجرای برنامه های فرهنگی و تربیتی و اصلاحی است.
به گزارش روابط عمومی دادگستری استان آذربایجان شرقی، دکتر بابک محبوب علیلو در نشست هماهنگی طرح پایش و غربالگری زندانیان استان، با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح کاهش جمعیت کیفری و ساماندهی زندانیان بر اساس سیاست های تحولی قوه قضائیه بوده، اظهار داشت: فلسفه اصلی حبس زندانیان، اصلاح، بازسازگاری اجتماعی مجرمین و فراهم کردن مسیر بازگشت عزتمندانه به جامعه است که تحقق این مهم با اجرای برنامه های فرهنگی و تربیتی و اصلاحی و اهتمام ویژه به فعالیت های قرآنی با تعامل و هم افزایی دادیاری ناظر زندان و مسئولان فرهنگی میسر خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه سیاستهای تشویقی در بعد معنوی و مادی در افزایش علاقمندی و ترغیب شرکت بیشتر مددجویان در برنامه های اصلاحی و تربیتی نقش موثری دارد، ادامه داد: باید زندانیان توجه و ارزش گذاری مسئولان را در خصوص مشارکت در برنامه های قرآن و فرهنگی هنری را لمس کنند و درسریعترین زمان ممکن نتیجه فعالیت های فرهنگی از قبیل اعطای مرخصی،عفو و بخشودگی را دریافت کنند.
دادستان عمومی و انقلاب تبریز با مثبت ارزیابی کردن برنامه های اصلاحی و تربیتی وضعیت زندان اضافه کرد: در ایام ویژه ضرورت دارد برنامه ریزی مناسبی برای اجرای برنامه های هنری و فرهنگی ارائه شود.
وی تصریح کرد: بر اساس این طرح افرادی که مستحق استفاده از نهادهای ارفاقی و تاسیسات حقوقی بوده اند جزء اولویت کاری قرار گرفته و در خصوص انتقال عده ای از زندانیان به شهرهای محل سکونتشان وفق ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی اقدام فوری انجام شده است.
دادستان عمومی و انقلاب تبریز تصریح کرد: همچنین مقرر است در رابطه با زندانیان مبتلا به بیماری صعب العلاج با معرفی به کمیسیون پزشکی اعمال ماده ۵۰۲ و ۵۲۰ قانون مجازات های اسلامی صورت پذیرد.