| امروز دوشنبه 3 دی 1403

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی: مداخلات انسانی در ارجاعات کارشناسی در سطح استان آذربایجان شرقی به حداقل خواهد رسید

کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی: مداخلات انسانی در ارجاعات کارشناسی در سطح استان آذربایجان شرقی به حداقل خواهد رسید

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی در دیدار با دکتر موسی خلیل اللهی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: مداخلات انسانی در ارجاعات کارشناسی در سطح استان آذربایجان شرقی به حداقل خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی، مهندس محمد حسن محقق در این دیدار که به مناسبت اول آبان ماه، روز کارشناس ترتیب یافته بود با اشاره به برگزاری انتخابات ارکان کانون در شهریور ماه، از مشارکت 65 درصدی کارشناسان قدردانی نمود.

وی از صحت، دقت و سلامتی به عنوان سه مولفه اساسی در فعالیت های کارشناسی در استان آذربایجان شرقی یاد کرد و افزود: تلاش می کنیم که انجام وظیفه کارشناسی ما به تحقق عدالت و جلب رضایت متقاضیان امور کارشناسی در استان آذربایجان شرقی منجر شود.

مقام ارشد کارشناسی در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی بر اساس قانون کارشناسان رسمی دادگستری که در اول آبان 1358 به تصویب رسید، دومین کانون در کشور بود که به طور مستقل تشکیل و شروع به فعالیت کرد.

وی افزود: اهمیت کار کارشناسی در جامعه روز به روز بیشتر می شود و برای پاسخگویی به این نیاز حدود 1300 کارشناس عضو کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی که غالباً نیز از شایستگی های لازم و تخصصی در 67 رشته برخوردارند، به ارائه خدمات مشغول می باشند.

مهندس محقق به جایگاه کارشناسان رسمی دادگستری در سند تحول قضایی اشاره کرد و گفت: برنامه های کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی در چهار چوب سند تحول قضایی و در راستای تعامل با تشکیلات قضایی عملیاتی خواهند شد.

وی موضوع رتبه بندی کارشناسان موجود در استان آذربایجان شرقی را در نظم بخشیدن به امور کارشناسی لازم و با اهمیت دانست و افزود: ایجاد نظم در انجام امور کارشناسی ضرورت موضوع رتبه بندی را ایجاب می کند.

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی توضیح داد: نگاه کارشناسان به موضوع کارشناسی باید تعدیل شود. کارشناسی صرفاً وسیله کسب در آمد نیست و انجام دقیق امور  کارشناسی مردم در فضای سالم و تعمیم عدالت از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی ایجاد یکپارچگی در ارائه خدمات کارشناسی را با اهمیت خواند و افزود: کارشناسان کانون و مرکز کارشناسان رسمی از هم جدا نیستند و علیرغم رقابت سالم و سازنده هیچگونه تقابلی بین کارشناسان این دو نهاد در انجام امور کارشناسی در سطح استان آذربایجان شرقی وجود ندارد.

رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی با اشاره به پیش بینی ایجاد موسسات کارشناسی و صندوق ضمانت برای کارشناسان در سند تحول قضایی، برلزوم ارتقاء سطح کیفی گزارش ها، انجام به موقع کارشناسی ها و جلوگیری از اطاله دادرسی و نظارت پیشگیرانه بر روند کارشناسی ها تاکید کرد.

 دکتر میر داود محامد خسرو شاهی عضو هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی و عضو شورای عالی کارشناسان رسمی نیز در این دیدار گفت: باید شرایط مناسب برای ادغام دو نهاد موازی کانون و مرکز در حوزه کارشناسی فراهم شود.

وی افزود: رعایت تعرفه مصوب حق الزحمه کارشناسی ها از مطالبات اصلی کارشناسان رسمی دادگستری در سطح کشور است که در جهت تامین آن پیگیری های مستمر و نتیجه بخش توسط شورای عالی از طریف رایزنی با مسئولان انجام می گیرد.

عضو هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان آذربایجان شرقی و عضو شورای عالی کارشناسان رسمی همچنین تصریح کرد: باید با ایجاد تمهیدات لازم برای انجام وظیفه کارشناسان رسمی دادگستری در شهرستان های مختلف انگیزه لازم را ایجاد کنیم.

 

 

 

 

 

 



ارسال دیدگاه

کلیه حقوق برای کانون کارشناسان آذربایجان شرقی محفوظ است